Ammattiosastot

Turvallisuusalan ammattiliiton jäsenosastot ovat alueellisia.

Alueellisissa ammattiosastoissa valitaan valtuutetut TURVAn valtuustoon (yksi valtuutettu alkavaa 200 jäsentä kohti). Valtuusto on muodollisen hallintobyrokratian kannalta TURVA:n ylin päättävä elin,  joka kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa ja sen kokoukset ovat toisaalta myös tilaisuus tavata kollegoita eri seuduilta ja vertailla mitkä asiat meitä yhdistää ammatin ja mitkä asuinpaikan mukaan.

652 Turvallisuusalan Uudenmaan ammattiosasto ry

653 Kaakkois-Suomen vartijat ry

654 Lounais-Suomen vartijat ry

655 Turvallisuusalan Päijät-Hämeen ammattiosasto ry

657 Turvallisuusalan Pohjanmaan ammattiosasto ry

658 Turvallisuusalan Pohjois-Suomen ammattiosasto ry

660 Turvallisuusalan Tampereen ammattiosasto ry

666 Turvallisuusalan arvokäsittelijät ry

 

 

Ammattiosastojen mallisäännöt

Osastojen mallisäännöt löydät täältä
(HUOM! Osastojen säännöt voivat olla erilaiset. Tarkasta oman osastosi säännöt osaston omilta sivuilta tai ole yhteydessä osastosi hallintoon.)

 
 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.