652 M.O.D 2017


Jälleen kerran olisi osaston jäsenien aika kokoontua alan kollegoiden kanssa nauttimaan keväisestä Porvoosta ja osastomme mökistä. Tervetuloa tapaamaan osaston hallituksen jäseniä ja ennen kaikkea verkostoitumaan muiden alan tekijöiden kanssa. Osasto tarjoaa karaokebussilla kuljetuksen Helsingistä 15 ensimmäiselle reissuun ilmoittautujalle. Mökille voi tulla myös omalla autolla ja kimppakyydeillä.
 
Lauantai päivään mahtuu rentoa jutustelua ja hengailua mökillä, halukkaille lämpiää sauna ja palju joten otathan omat peseytymisvälineet ja pyyhkeen mukaan. Grilli kuumenee myös joten nälkä ei pääse taaskaan yllättämään, janon sammutukseen on tarjolla jonkin verran virvokkeita. Ruokalista tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta perintiesesti grillaillaan lihaa ja kanaa ja lisukkeeksi jotain salaatteja.
 
Järjestelyistä johtuen majoituspaikkoja ei ole tarjolla mökillä.
 
 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.