Ammattiosastolta lounasrahaa yrityskohtaisilta lakkopäiviltä 2018


Turvallisuusalan Uudenmaan ammattiosasto 652 tukee lakkoon osallistuvia osaston jäseniään 10 euron lounasrahalla per lakkopäivä. Tämä päätös koskee kaikkia turvallisuusalan lakkoja joista on jätetty lakko ilmoitus ja ovat alla eriteltyinä.

Prevent 360 9.11.-10.11.18
Avarn ja Loomis 19.11.-20.11.18
Securitas 20.11.-21.11.18

Tukea maksetaan max 2 lakkopäivältä.

Lounasraha myönnetään niiltä lakkopäiviltä jolloin jäsenellä olisi ollut normaali työvuoro. Sairausloma, vuosiloma tai muu palkallinen vapaa ( esim.apv, tal, vuosivapaa ) ei oikeuta lounasrahan hakemiseen.

Lounasraha maksetaan vain osastoon kuuluville jäsenille. Osastoon liittymispäivä tulee olla ennen lakon alkua eli viimeistään edellinen päivä. Jäsenmaksut pitää olla maksettu, jotta lounasraha voidaan maksaa. Lounasrahan myöntämisen edellytyksenä on myös, että olet ilmoittautunut lakkoon PAM:in järjestelmään.

Mikäli olet liittynyt osastoon juuri ennen lakkoa niin lounasraha maksetaan, kun ensimmäinen jäsenmaksu on maksettu. Maksut tarkistetaan PAMin järjestelmästä. Lounasraha maksetaan myös siltä päivältä jolloin lakko on jo päättynyt jos työvuoro olisi jatkunut seuraavan päivän puolelle.

Lounasraha maksetaan ammattiosaston aikataulun puitteissa, osasto maksaa sen kuitenkin vuoden 2018 loppuun mennessä. HUOM. osastolla ei ole palkattua henkilökuntaa ja maksut hoidetaan talkoovoimin.

Lounasrahaa haetaan erillisellä lomakkeella joka avataan täytettäväksi myöhemmin.

 
 
 
 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.