652 kevätkokous 2018


652 sääntömääräinen kevätkokous 2018

 
Tervetuloa ammattiosaston kevätkokoukseen.
Kokous pidetään Urbansauna Kallion tiloissa 24.4.2018 klo 18.30 alkaen. Aloitamme tilaisuuden ruokailulla ja mikäli haluat syödä on siihen pakollinen ilmoittautuminen.
Kokouksessä käsitellään sääntömääräiset asiat mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminnantarkastajien lausunto sekä valitaan Turvan valtuustoon henkilökohtaisia varajäseniä valtuutetuille.

Alla olevalla lomakkeella ilmoittaudutaan ainoastaan ruokailuun, varsinaiseen jäsenkokoukseen ei ilmoittautumista tarvitse tehdä.

Ilmoittaudu ruokailuun

Paikan päällä on kokouksen jälkeen saunomismahdollisuus, jos haluat saunoa ota oma pyyhe mukaan.


 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.