652 Kevätkokous 2017


652 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN Kevätkokous 27.4.2017
Kauppiaankatu 5, Helsinki klo 18:00

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten osaston toimintakertomus ja talouslaskelma.

Turvallisuusalan Uudenmaan ammattiosaston (652) kevätkokous järjestetään Hellsten Helsinki Senate Penthousen tiloissa: Kauppiaankatu 5, 00160 Helsinki. Tilaisuudessa ruokatarjoilu sekä mahdollisuus saunoa (omat pyyhkeet mukaan). Ohjeet ilmoittautumiseen ja lisätietoja tapahtumasta löytyy ammattiosaston Facebook ja nettisivuilta. Ilmoittautuminen on tärkeää ruokailujärjestelyjen vuoksi.

 

Osasto (652) järjestää jäsenille kevätkokouksen yhteyssä ruokailun.
Aloitamme ruokailulla klo 18.00 jonka jälkeen heti perään pidetään kokous.
Ruokailuun osallistumiseen tarvitaan ennakkoilmoittautuminen.
Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä ruokailuun on 23.04.2017

Ruokailu järjestetään samassa tilassa missä jäsenkokous pidetään( Hellsten Helsinki Senate, Kauppiaankatu 5, Helsinki).

HUOM. TÄLLÄ LOMAKKEELLA ILMOITTAUDUTAAN VAIN KOKOUSTA EDELTÄVÄÄN RUOKAILUUN, VARSINAISEEN JÄSENKOKOUKSEEN EI ILMOITTAUTUMISTA VAADITA.

Ilmoittautuminen ruokailuun

 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.