652 MOD 2018


Jälleen kerran olisi aika kokoontua alan tekijöiden kanssa nauttimaan keväisestä päivästä ja osastomme UUDESTA mökistä Pornaisissa. Tervetuloa tapaamaan osaston hallituksen jäseniä ja ennen kaikkea verkostoitumaan muiden alan tekijöiden kanssa. Osasto tarjoaa bussilla kuljetuksen Helsingistä 20 ensimmäiselle reissuun ilmoittautujalle. Tapahtumaan voi osallistua osaston jäsenet.

Lauantai päivään mahtuu rentoa jutustelua ja hengailua mökillä, halukkaille lämpiää sauna ja palju joten otathan omat peseytymisvälineet ja pyyhkeen mukaan. Grilli kuumenee myös joten nälkä ei pääse taaskaan yllättämään, janon sammutukseen on tarjolla jonkin verran virvokkeita. Ruokalista tarkentuu lähempänä tapahtumaa, mutta perinteisesti grillaillaan lihaa ja kanaa ja lisukkeeksi jotain salaatteja.

Järjestelyistä johtuen majoituspaikkoja ei ole tarjolla mökillä.

Ilmoittaudun 652 Mökki Open Doors tapahtumaan joka järjestetään ammattiosaston Pornaisten mökillä lauantaina 19.5.2018 Osoite Ruokijärventie 38, 07150 Laukkoski.
Ilmoittautuminen tapahtumaan tulee tehdä alla olevan linkin kautta viimeistään maanantaina 14.5.2018, jotta tiedämme varautua vierailijoiden määrään oikein.

Ilmoittautumislomake MOD 2018

Tapahtumaan järjestetään kyyditys Helsingistä lauantaina 19.5.2018 klo 12.00 ja paluukyyti illalla kohti Helsinkiä lähtee klo 22.00. Mikäli haluat tulla kyydillä ilmoittaudu siihen myös lomakkeella. Kyyti lähtee Kiasman tilausajopysäkiltä, osoite on Mannerheiminaukio 2, Helsinki. Paikalle voi myös saapua omalla kuljetuksella, parkkitilaa on kuitenkin hyvin rajattu määrä.

Tervetuloa!
 
 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.