652 Mökkitiedote


Ammattiosaston mökin vuokraus loppuu.

Ammattiosastolla on ollut jäsenetuna mahdollisuus vuokrata mökkiä. Mökki on nyt sijainnut Pornaisissa Laukkoskella. Omistajat ovat päättäneet myydä mökin eikä ammattiosastolla ole mahdollisuutta ostaa sitä. Asia on käsitelty ammattiosaston hallituksessa. Hallitus on päätetty luopua mökkitoiminnasta toistaiseksi. Ammattiosaston hallitus kartoittaa vaihtoehtoisia keinoja tukea jäsenten rentoutumista. 
Mökki tullaan luovuttamaan pois 31.8-2019 Viimeiset vuokraukset otetaan viikolle 33 ja viimeinen mahdollinen vuokrapäivä on 15.8.2018

17.8 Pidämme viimeisen Mökki Open doorsin josta tiedotamme myöhemmin lisää. 
Ammattiosaston hallitus kiittää kaikkia vuokralaisia.
Kannattaa seurata ilmoittelua jatkosta.


Mökillä oleva palju tullaan myymään tarjousten perusteella. Ostaja sitoutuu viemään paljun pois Open doorsin jälkeen 31.8 mennessä.

Yhteydenotot spostilla tai puhelimitse 0406520797.

 
 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.