652 Jäsenristeily Tallinnaan


652 Turvallisuusalan Uudenmaan ammattiosasto järjestää jäsenilleen kesäristeilyn Tallinnaan 10-11.6.2017

Lähtö lauantaina 10.6.2017 klo 18.30 Länsisataman terminaalista 1 Silja Europalla. Matka on 22 risteily jossa on aamulla mahdollista käydä ostoksilla Tallinnassa n.4 tunnin ajan. Voit olla myös laivassa koko matkan ajan, laivasta ei ole pakko poistua Tallinnan päässä.

Paluumatka sunnuntaina klo 12.00. Laiva takaisin Helsingissä klo 15.00 / Länsiterminaali 1. Majoitus B/ 2-hengen hyteissä. Matkan hinta sisältää matkan, päivällisen laivalla, aamiaisen sekä hieman virvokkeita.
Tervetuloa.

Ilmoittautunen tämän linkin kautta:

https://goo.gl/forms/rksFPAeT205JGpGy2

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET tällä lomakkeella viimeistään 12.05.2017
Matkan omavastuu hinta jäsenelle on 30€.
Matkalle on varattu paikkoja 30 henkilölle ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
HUOM. Matkalla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti (ajokortti ei kelpaa).

 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.