652 Ammattiosaston mökki

 

 

 

Yhdistyksemme haluaa edelleen tarjota ammattiosasto 652 jäsenetuna mahdollisuutta mutkattomaan ja edulliseen mökkilomailuun hyödyntämällä pitkäaikaisen vuokrasopimuksen hintaetua ja ehkä vähän talkoohenkeäkin.

Mökin varaajilta peritään käyttömaksu, joka on alle omakustannushinnan ja huomattavasti alle markkinahinnan.

Sesongin ulkopuolella (syyskuu-huhtikuu):

MA – SU    190,00 €

MA – TO     100,00 €    

PE – SU     120,00 €   

Sesonki (toukokuu-elokuu)

MA – SU    230,00 €

VKL           130,00 € (mikäli ei ole viikkovarausta)

Lisäpäivät  25,00 €

Sesongin aikana mökkiä vuokrataan periaatteella ”viikko kerrallaan”, joten vkl vuokrauksista tulee neuvotella erikseen.

Juhannus vuokrataan aina koko viikko kerrallaan.

Varaajan pitää olla ammattiosaston jäsen. Mukaan saa tietysti ottaa ketä haluaa, mutta vuoroa ei saa myydä eikä luovuttaa edelleen.

Mökki on noin 5 kilometrin päässä Pornaisten keskustasta. Lähin uimaranta löytyy 2km päästä. 

Mökkiin on vedetty sähköt ja kaupungin vesi (myös lämmin) tulee sisälle, sisältä löytyy sisävessä (pakastava). Pihalta löytyy ulkohuussi sekä erillinen puusauna ja pihan perällä polttopuuvarasto. Todella iso tontti ja iso piha.

Mökissä on yksi parisänky, kahden nukuttava vuodesohva sekä 2 retkisänkyä. Eli ilman ihmeellisimpiä patjajärjestelyjä yöpymään mahtuu 6 henk. mutta jos tunnelma saa tiivistyä, niin enemmänkin sopii esim. omille retkipatjoille.

Tuvassa on hyvin varusteltu keittiö, ruokailu- ja ruoanlaittovälineet, sekä sähköhella/uuni, iso jääkaappi/pakastin, DVD-soitin, mikrouuni, kahvinkeitin. analoginen TV,  tallentava digiboksi korttipaikalla ja halpis radio/CD-soitin lukee myös MP3:a USB ja SD kortilta.

Kysy lisää Vuokraus asioita hoitaa mökki-isäntä Arto Dahlman 040-512 0650 tai 652mokkivaraus(at)gmail.com

Varauksen maksaminen
Mökkivaraus on maksettava osaston tilille FI3755412820000702, VIITE 30203 Turvallisuusalan Uudenmaan ammattiosasto ry, viimeistään kaksi viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varauksen alkuun on vähemmän kuin kaksi viikkoa, tulee varaus maksaa välittömästi. HUOM! KÄYTÄ MAKSAESSASI VIITETTÄ, ÄLÄ LAITA VIESTIKENTTÄÄN MITÄÄN MERKINTÖJÄ

Takaisin

 

Turvallisuusalan ammattiliitto

Turvallisuusalan ammattiliitto ry on yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys. Jäsenet ovat piiri- ja paikallisvartijoita receptionisteja, myymälätarkkailijoita, palovartijoita, järjestyksenvalvojia, turvatarkastajia, arvokuljettajia, rahanlaskijoita, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjiä, vuoroesimiehiä, metrovalvojia, vahtimestareita, henkivartijoita . . . yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaista. Tällä hetkellä TURVA on SAK laisen Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. TURVA koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.